Home

 

Back

NL  FR  EN    

 

24 oktober 2010     Havanezerwandeling in Kasterlee

Vandaag is de Havanezerwandeling met de Havanezervrienden (Havanese Lovers) doorgegaan in het bosrijke Kasterlee namelijk in het Provinciaal Domein De Hoge Mouw. Het was een groot succes. We zijn blij met de zeer mooie opkomst en de leuke ontmoeting met andere Havanezerliefhebbers. De weergoden zijn ons gelukkig ook vrij goed gezind geweest want op een kleine bui na hebben we mooi zonnig weer gehad. 

Een 80tal mensen hadden zich ingeschreven. Gelukkig hebben de weersvoorspellingen niet te veel mensen afgeschrikt want de opkomst voor deze wandeling was echt groot. We waren met 70 mensen en 37 honden waarvan het grootste gedeelte Havanezers. Het was echt heel fijn al deze mensen en honden op deze gelegenheid te mogen ontmoeten. We hopen dat iedereen net zoals wij ervan genoten heeft en dat de hondjes zich goed hebben kunnen uitleven! Wij hadden alvast veel plezier.

Vanaf 12u40 begonnen de mensen toe te komen aan school De Mast in Kasterlee. Alle deelnemende honden kregen een verrassingspakketje. Om 14u is de wandeling gestart. Eerst hebben we een lus rond de Kabouterberg gemaakt. We hebben een kleine stop aan het Kabouterhuisje gemaakt en daarna hebben we het kleine doolhof doorkruist om de wandeling verder te zetten. Vervolgens zijn we verder het bos in gegaan van De Hoge Mouw waar we een andere grotere lus hebben gemaakt. We zijn ook de Duivelskuil gepasseerd. De totale wandeling was 5,5 km lang. Het landschap was gevarieerd en soms wat heuvelachtig. Maar de honden hebben zich duidelijk geamuseerd en zullen deze nacht goed slapen. 

Rond 16.20u zijn we met met nog een 60tal mensen en hun hondjes naar Hotel & Chaletpark Fauwater gegaan om iets te drinken en te knabbelen. Daar hebben we ook een mini tombola gehouden en nog wat gezellig nagekletst.

Wij danken iedereen voor zijn komst! Zonder jullie had het zo geen fijne namiddag geweest! We hopen dat jullie net zoals wij veel plezier hebben gehad. Tot een volgende keer!!

Enkele sfeerbeelden:

 

Ook met dank aan:

  Wommelgem             Antwerpen                      Kasterlee

 

Top

 

 

Copyright 2010 Havanese Lovers. All rights reserved.   Webmaster
All content, including pictures, may NOT be reproduced in any form without our written permission.