Intro Routines Wedstrijden Demonstraties

Demonstraties

 

Demonstraties Dog Dance met THE WET NOSE DANCERS 2012   2011   2010   2009   2008

 

2013

Datum Plaats   Gelegenheid  

Verslagen  

vrijdag 25 januari 2013 OLV Waver Rusthuis Verslag
zondag 26 mei 2013 Mechelen Evenement Verslag
zondag 8 september 2013 Bornem Fortiviteiten Verslag
zaterdag 16 november 2013 Kortrijk Eurodogshow Verslag
dinsdag 26 november 2013 Zandhoven Verzorgingstehuis Verslag

Meer info op:

Wet Nose Dancers

 

Verslagen 2013

Dinsdag 26 november 2013     Zandhoven


Op deze dinsdagavond (het is eens iets anders!) hebben we met de Disco Dogs een demonstratie verzorgd in een verzorgings- en revalidatiecentrum in Zandhoven. Het publiek, dat grotendeels uit ouderen bestond, was heel enthousiast. Na de optredens kregen de mensen de gelegenheid om de honden te aaien. Daar was men heel dankbaar voor. Het was tegelijk een goede socialisatieoefening voor onze hondjes. 

We traden op met Mistica, Jolie, Liana, Lupine en Laguna. Maar ook Lucia en Sienna waren van de partij en deelden maar al te graag knuffels uit.

Liana & Kristine (Xena theme song)

Mistica & Linda (Western mix)

Lupine & Kristine (David Guetta - She Wolf)

Laguna & Linda (Hurts - Miracle)

Jolie & Kristine (Psy - Gangnam Style)

Knuffelen

 

 

Zaterdag 16 november 2013     Kortrijk


Vandaag waren we met 6 van onze honden op de Eurodogshow in Kortrijk : Havanezers Dolce, Vita, Dalia, Mistica, Lupine en Laguna. Tijdens de eerste demonstratie trad Linda op met Mistica (Western mix) en Kristine met Dalia (Macklemore - Can't hold us). Tijdens de tweede demonstratie traden we nog eens op met The Havanese Freestylers (Dolce, Vita, Dalia, Mistica) op het lied The Bongo Song van Safri Duo. Ook Lupine en Laguna waren van de partij en deden heel wat indrukken op. 

Linda & Mistica :

 
 

Kristine & Dalia : 

 
 

Linda met Dolce & Vita en Kristine met Dalia & Mistica :

 
 
 

 

 

Zondag 8 september 2013     Bornem


Net zoals vorig jaar hebben we met The Wet Nose Dancers opgetreden op Fortiviteiten in Bornem. Het was een leuke demo. De hondjes (Dolce, Jolie, Lucca, Laguna en Lupine) hebben dat heel goed gedaan.
                                          

 

 

 

 

    
Allemaal rossekes

 

Dolce & Linda (Adele - Skyfall)

Jolie & Kristine (Psy - Gangnam Style)

Lucca & Kristine (Emeli Sandé - Heaven) 

Laguna & Linda (Hurts - Miracle)

Lupine & Kristine (David Guetta - She Wolf)

 

 

Zondag 26 mei 2013     Mechelen


Deelname aan de Canine Freestyle (dog dance) demonstratie in Mechelen met de pupjes Lupine en Laguna, mama Dalia, gekke Dafne, slimme Dolce, kleine Itala en Hippy.

 
 

 

 

Vrijdag 25 januari 2013     Onze-Lieve-Vrouw Waver


Deze namiddag hebben we deelgenomen samen met de Disco Dogs aan een demonstratie canine freestyle (dog dance) in een rusthuis in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. We namen deel met Dolce en Dalia. Ook Dalia's pups (9 weken) Liana, Lupine en Laguna vergezelden ons. 
Met Dolce danste Linda op de muziek "Skyfall" van Adele (een nieuwe routine) en Kristine en Dalia lieten nog eens de choreo op de muziek "Europa" (Heaven help in all our battles) van Globus zien. Dolce en Dalia waren superenthousiast. Dalia had enorm veel plezier, maar we merken dat haar uithouding nog niet helemaal terug is, al deed ze heel hard haar best. 
Nadien was het tijd om te "puppyknuffelen". Alle ouderen hebben de pupjes mogen strelen en vastnemen. Sommigen waren erdoor ontroerd, anderen begonnen spontaan te glimlachen of te vertellen. Het is knap om te zien wat een effect honden op deze mensen kunnen hebben. Het was weer een goede socialisatie oefening. 

Linda & Dolce

  

Kristine & Dalia 

 

Puppyknuffelen

 

 

 

 

 

2012

Datum Plaats   Gelegenheid  

Verslagen  

dinsdag 29 mei 2012 Haacht Rusthuis Verslag
zondag 8 juli 2012 Alden-Biesen Land- en tuinbouwdag Verslag
zondag 29 juli 2012 Beervelde Natte Poten, Dolle Neuzen Verslag
woensdag 15 augustus 2012 Duisburg Duisburgse feesten '12 Verslag
zondag 2 september 2012 Bornem Fortiviteiten - Mosselfeest Verslag
zondag 16 september 2012 Evere  Week van vervoering Verslag
zat-zondag 17-18 november 2012 Kortrijk Eurodogshow Verslag

Meer info op:

Wet Nose Dancers

 

Verslagen 2012

Zaterdag 17 november 2012     Kortrijk


Vandaag hebben we met The Wet Nose Dancers en andere dog dancers vanuit alle hoeken van het land een demonstratie canine freestyle (dog dance) gegeven ter ere van de Eurodogshow in Kortrijk. 

Op weg naar Kortrijk hebben we een uur in de file gestaan door een wegversmalling. Dat was niet leuk, noch voor mens, noch voor dier. 

 

Wachten in de file 

 

Met The Havanese Freestylers hebben we de routine op het nummer The Bongo Song van Safri Duo getoond. Maar één van onze freestylerkes kon vandaag niet aanwezig zijn. Dalia is namelijk drachtig en is thuis aan het rusten. Gioia heeft haar plaats 'ingenomen'. Gioia heeft op zeer korte tijd nieuwe oefeningen geleerd en ook leren samenwerken met andere honden (Dolce, Vita en vooral met Mistica). We zijn blij met het resultaat.

Nikita heeft de routine op het nummer Rolling in the deep van Adele tweemaal getoond (de volledige versie). Ze werkte met veel enthousiasme mee. Ze heeft echt haar beste pootje voorgezet. We kregen ook nog enkele leuke reacties uit het publiek.

The Havanese Freestylers (Dolce, Vita, Gioia, Mistica) : The Bongo Song van Safri Duo   VIDEO

 

Met dank aan Wim Van Eycken voor de foto's.

Nikita & Kristine : Rolling in the deep van Adele  VIDEO

 
 

 

 

Zondag 16 september 2012     Evere


Vandaag hebben we met The Wet Nose Dancers een demonstratie dog dance (canine freestyle) verzorgd tijdens de "Week van vervoering" ("Semaine de la mobilité") in Evere (village - dorp) nabij Brussel. In het kader van de autoloze zondag werd hier een groot burgerfeest gehouden op zondag 16 september waarop we uitgenodigd waren voor een demonstratie met de honden. We werden verwelkomd in het hondenkapsalon Animaclean. 

De eerste demo vond plaats op een grasveld aangelegd op een kruispunt. Er was veel volk. Kristine danste met Havanezertje Dalia op de muziek "Good Feeling" van Flo Rida (lange versie). Dalia was dolenthousiast en spurte als een wildebras over het terrein. Ze had één en al aandacht en vooral véél plezier. Ze heeft schitterend gewerkt! Wat zijn we trots op haar. Ook Mistica mocht haar danskunsten laten zien met Linda op het nummer "I follow rivers" van Lykke Li. Kwispelen, kwispelen en nog eens kwispelen ... Mistica vond het super! Ze is zo'n vrolijke, energieke en speelse Havanezer die ontzettend graag 'werkt'. Het publiek bestaande uit heel wat volwassenen en kinderen, vaak met hun fototoestel en camera in de aanslag, was heel enthousiast en we kregen veel applaus. Na ons optreden kwamen verschillende mensen naar ons toe en ze spraken allemaal vol lof over onze honden. Ze hadden indruk gemaakt. Dat was zeer fijn om te horen. 

Na een pauze van een kleine twee uur en het verorberen van een heerlijke smos, vond de tweede demo plaats op een podium in het midden van de straat. Alles ging goed totdat het geluid van trommels duidelijk hoorbaar werd en naderde. Het geluid werd luider en luider. Op dat moment was Havana aan de beurt met Kristine op het lied "The riverside" van Agnes Obel. Havana kon niet plaatsen waar dit geluid vandaan kwam en ze werd onzeker. Daarom hebben we het lied stopgezet. Gelukkig maar, want enkele minuten later stond een horde Braziliaanse dansers en danseressen met luide trommels op het podium. Het geluid was oorverdovend en we zijn dan ook een heel stuk verder gaan staan met de honden. Ook andere honden kregen schrik van het hels kabaal. Na het optreden van de Braziliaanse dans ging de demo van The Wet Nose Dancers verder. Zo kwam ook Mistica nog een keer op met Linda. Ze deed het weer schitterend! Na het laatste optreden kwamen alle dansertjes nog eens op het podium en lieten nog enkele oefeningen zien. Zo ook Havana. Deze keer was ze wel vrolijk en voerde ze de oefeningen met het kwispelende staartje omhoog uit. Ze was terug zelfzeker. We zijn blij dat dit toch op een positieve manier is afgesloten. Dat was zeer belangrijk.

Na de demo hebben we nog een foto laten nemen van onze drie rakkers en hebben we nog een lekkere taart gegeten. Het was een heel gezellige dag. Veel zon, een enthousiast publiek en superbrave hondjes!

DALIA met Kristine 
Lied :
Flo Rida - Good Feeling

 
 
 
 

MISTICA met Linda 
Lied : Lykke Li - I follow rivers

 
 
 
 
 
 

HAVANA met Kristine 
Lied : Agnes Obel - The Riverside

 


Zondag 2 september 2012     Bornem


Vandaag hebben we met The Wet Nose Dancers een demonstratie dog dance (canine freestyle) verzorgd tijdens de Fortiviteiten in het fort van Bornem. We werden verwend met lekkere frietjes (en mosselen voor de liefhebbers). We hebben voor de eerste keer deelgenomen aan een canine freestyle demonstratie met onze vier "pups" (ondertussen 21 maanden). De vier zusjes Lucca, Emilia, Jolie en Dafne, geboren op 4 december 2010, hebben hun beste pootje voorgezet. We zijn heel erg trots op hen! 

Voor Lucca was deze demonstratie nog specialer omdat het haar allereerste optreden was. Ze 'danste' op een gloednieuwe routine namelijk op het lied "Heaven" van Emeli Sandé samen met Kristine. Lucca die eerder wat timide is van aard liet zich niet van de wijs brengen door het publiek, maar voerde met veel enthousiasme en kwispelende staart de oefeningen uit. Wat is ze toch een schatje!!

Linda toonde met Dafne de routine op de muziek "Somebody that I used to know" van Gotye. Ze was een beetje afgeleid door het publiek, maar was toch ook heel enthousiast. Haar sprongen door de armen, over de benen zijn, zoals altijd, gigantisch. Ze vindt dit ontzettend leuk. Ze vliegt door de lucht. 

Tijdens het tweede demo moment trad Kristine met Emilia op. Ze 'dansten' op de muziek "Heartbeat" van Nneka. Emilia lijkt toch wat op haar mama Havana : op verplaatsing werkt ze wat rustiger en springt ze minder hoog, maar dat neemt niet weg dat we beiden veel plezier beleven. Het was op dit middaguur ook behoorlijk warm geworden. 

Tot slot was gekke Jolie aan de beurt, samen met Kristine. Jolie is ook zo'n Havanezertje met een enorme will-to-please dat met veel enthousiasme de oefeningen uitvoert. Ze is er echt dol op. Ze liet haar danstalent zien op de muziek "Good feeling" van Flo Rida. Je kan niet anders dan met een big smile op het 'podium' staan als je met Jolie aan het werken bent. 

Enkele foto's : 

LUCCA (Jolie Lucca del Paradiso di Cani) met Kristine 
Lied : Emeli Sandé - Heaven

 
 
 

DAFNE (Jolie Dafne del Paradiso di Cani) met Linda 
Lied :
Gotye - Somebody that I used to know

 
 

EMILIA (J'Emilia del Paradiso di Cani) met Kristine 
Lied :
Nneka - Heartbeat

 
 

JOLIE (Jolie Siena del Paradiso di Cani) met Kristine 
Lied :
Flo Rida - Good Feeling

 
 

 

 

 

Woensdag 15 augustus 2012     Duisburg


Vandaag hebben we met The Wet Nose Dancers een demonstratie dog dance (canine freestyle) verzorgd tijdens het dorpsfeest in Duisburg, een deelgemeente van Tervuren. Dit jaar was het thema "Themadag feesten 2012 : Allemaal Beestjes !!!" vandaar dat ze ons hadden gevraagd om een dog dance demonstratie te geven. Het was net een bijzonder warme dag vandaag wat niet zo prettig was zowel voor mens als voor dier. We zorgden er dan ook voor dat de honden altijd in de schaduw konden zitten, veel water ter beschikking hadden en regelmatig een verfrissende 'douche' kregen. Ondanks de warmte hebben de honden het beste van zichzelf gegeven.

 

15.08.2012 Duisburg Dolce Vita Dalia Mistica GioiaWe hebben tweemaal de quattro act (The Bongo Song van Safri Duo) getoond nl. de routine met de Havanese Freestylers (Dolce, Vita, Dalia, Mistica). De eerste keer hebben we zelfs met de zonnebril op gedanst, maar dat vormde geen probleem voor de honden. Ook Gioia heeft een keer haar danskunsten kunnen laten zien op het ritme van de muziek L'ombelico del mondo van Jovanotti. Haar tong hing ver uit haar mond, maar ze gaf niet op. Ze werkte ontzettend goed mee en had veel plezier. We zijn ontzettend trots op onze Havanezers. 

 

 

 

Zondag 29 juli 2012     Beervelde


Vandaag hebben we met The Wet Nose Dancers een demonstratie dog dance (canine freestyle) verzorgd op de Natte poten, dolle neuzen in Beervelde (de vroegere Hondsdolle dag). De weergoden waren ons gelukkig goed gezind. We hebben de hele dag goed weer gehad. Soms misschien zelfs iets te warm weer. Toen we net terug ingepakt waren en richting huiswaarts wilden keren, begon het hevig te regenen. 

Het was een leuke ontspannende dag. Enkel jammer dat de muziekinstallatie gekke kuren vertoonde (de muziek versprong regelmatig) wat ervoor zorgde dat we tijdens het optreden soms al eens moesten improviseren. We hebben de routine met de Havanese Freestylers (Dolce, Vita, Dalia, Mistica) getoond. Het was dan echter niet eenvoudig om met twee geleiders tegelijk te 'improviseren', maar het is gelukt. De honden werkten heel aandachtig! Ook met Emilia heb ik een keer opgetreden. Hoewel ze toch wat last had van de warmte, heeft ze heel goed gewerkt. We zijn trots op hen!

Dolce Vita Dalia Mistica Emilia

 

 

 

Zondag 8 juli 2012     Alden Biesen


Vandaag namen we samen met andere leden van THE WET NOSE DANCERS deel aan de demonstratie dog dance (canine freestyle) ter gelegenheid van de land- en tuinbouwdag in Alden Biesen (Bilzen). Het was een dag met regenbuien, hevige wind, felle zon, ... Omwille van de regen hebben we niet alle attributen gebruikt in de routines en ook niet onze volledige outfits aangedaan. We doen verschillende oefeningen op de grond en het gras was na alle regen behoorlijk nat (maar gelukkig niet drassig). De honden hebben geen problemen met wandelen, spelen of 'dansen' in de regen, alleen Nikita vindt het ontzettend leuk om de geurtjes uit het natte gras te besnuffelen. Ondanks de niet al te eenvoudige weersomstandigheden hebben de honden allemaal goed gewerkt. Ze waren heel braaf.

Emilia mocht de spits afbijten. Ze danste voor de tweede keer op de muziek Heartbeat van Nneka. Ze aarzelde heel even in het begin van de routine en keek om zich heen, maar met enkele motiverende woorden was haar aandacht helemaal op mij gericht en heeft ze uitstekend gewerkt. 

Mistica danste voor het eerst een nieuwe routine nl. op de muziek I follow rivers van Lykke Li. Mistica was zo enthousiast en vinnig als anders. Een schat van een hond om mee te werken! Sommige oefeningen wisten het publiek te bekoren.

Nikita heeft op de volledige versie van het lied Rolling in the deep van Adele gedanst en werkte heel goed. Ze was rustig en aandachtig. Soms ging haar neus wel even naar het gras toe om te snuffelen, maar ze bleef de oefeningen wel uitvoeren. 

Tijdens de tweede demo sessie was het de beurt aan Havana die nog eens op de muziek The Riverside van Agnes Obel danste. De zon was net heel hevig beginnen schijnen. Havana werkte rustiger dan thuis, maar ze voerde de oefeningen mooi uit. Tijdens bepaalde oefeningen waarbij ze op de voeten springt, kregen we een hartelijk applaus van het publiek. 

Dafne danste voor het eerst met Linda. Ze voerden de routine van Quenna uit nl. Somebody that I used to know van Gotye. Dafne's sprongen waren prachtig. Ze heeft héél goed meegewerkt. Op het einde van de routine werd haar aandacht getrokken door iets lekkers dat in het gras was achtergebleven uit een vorige demo, maar dat neemt niet weg dat ze haar best gedaan heeft en met veel enthousiasme heeft gedanst.  

We zijn trots op onze honden! Ze waren heel braaf in de drukte en hebben veel plezier gehad op deze ontspannende dag.

 

Foto's :

Emilia (Nneka - Heartbeat)

 

 

Mistica (Lykke Li - I follow rivers)

 

Nikita (Adele - Rolling in the deep)

 

 

Havana (The Riverside van Agnes Obel)

 

 

Dafne (Gotye - Somebody that I used to know)

 
 
 
 
 

 

 

 

Dinsdag 29 mei 2012     Haacht


Vandaag namen we deel aan een demonstratie in een rusthuis in Haacht samen met verschillende leden van de Disco Dogs. Het was een hele warme dag.

Met de Havanese Freestylers (Dolce, Vita, Dalia, Mistica) toonden we de nieuwe versie van de routine op het lied The Bongo Song van Safri Duo. Deze nieuwe versie bevat enkele nieuwe oefeningen. De honden waren superbraaf en hebben heel goed gewerkt.

Met onze 'pup' Jolie dansten we op een nieuwe routine nl. op het lied Animale van Don Diabo ft. Dragonette. In het begin van de routine zit ze als een 'wild dier' in een kooi, maar al gauw kan ze zich bevrijden en genieten van haar vrijheid. Op haar pad komt ze andere wilde dieren tegen zoals een slang, een wolf, een tijger, een jachtluipaard en een aap. Tot slot sluit ze vriendschap met de mens. 

 

 

 

 

 

2011

Datum Plaats   Gelegenheid  

Verslagen  

zat-zondag  19-20 november 2011 Kortrijk Eurodogshow Verslag
zaterdag 26 november 2011 Hever Rusthuis Verslag

Meer info op:

Wet Nose Dancers

 

Verslagen 2011

Zaterdag 19 november 2011     Kortrijk (Eurodogshow)


Vandaag namen we samen met andere leden van THE WET NOSE DANCERS deel aan de demonstratie dog dance (canine freestyle) ter gelegenheid van de Eurodogshow in Kortrijk. Alle dansertjes hebben heel goed gewerkt en het publiek was duidelijk tevreden. 

Havana danste voor de tweede keer op de muziek The Riverside van Agnes Obel. Op het einde van de routine tokkelt Havana even op de piano wat toepasselijk is op deze muziek. Havana die eerder timide is buitenshuis heeft heel knap gewerkt. We zijn apetrots op haar! 

We hebben voor deze gelegenheid terug geoefend op de routine op The Bongo Song van Safri Duo met onze Havanese Freestylers (Dolce, Vita, Dalia, Mistica). 
Het is altijd ontzettend leuk om deze quattro act uit te voeren! We amuseren ons altijd met die vier bengels tesamen op het podium. Doordat we geen ringverkenning hebben kunnen doen waren onze vier rakkers wel een beetje onder de indruk in het begin van de routine en daardoor wat afgeleid, maar ze hebben vol enthousiasme en met vrolijk kwispelende staartjes mooie dingen laten zien. Het was echt genieten!

 

Video's : 

 

Foto's :

Havana (The Riverside van Agnes Obel)

 

 

 

The Havanese Freestylers : Dolce Vita Dalia Mistica (The Bongo Song van Safri Duo)

Wissel 1 : Mistica en Vita wisselen van begeleider

Wissel 2 : Mistica en Vita wisselen terug van begeleider

Bedankt Diane voor de foto's!

 

 

 

 

Zaterdag 26 november 2011     Hever


Vandaag namen we deel aan een demonstratie in een rusthuis in Hever samen met verschillende leden van de Disco Dogs. De groep bestond uit heel wat gevarieerde rassen. 

Dalia mocht nog eens haar (tap)dans kunsten laten zien op de muziek van Gia Farrell met Hit me up (themalied van de animatiefilm Happy Feet). Ze was zeer hevig voor de aanvang van de demonstratie (typisch voor Dalia) waardoor ik al bang was dat ze al haar energie al kwijt zou zijn. Ze was al iets kalmer tijdens het optreden en ze werkte heel goed mee. Dalia is zo'n fantastisch hondje om mee te werken! Ze tovert dagelijks een glimlach op ons gezicht met haar grote ijver en gekke streken.

Mistica danste nog eens op I wrote the book van Beth Ditto. Ze was superenthousiast en liet haar leuke kunstjes zien met haar waggelende achterhand en immer kwispelende staartje. Hier en daar liet ze nog wat gekke hevige sprongen zien tussen de oefeningen door, typisch voor Mistica. Ook de boa oefening waarbij ze rond de schouders van de begeleider draait voerde ze perfect uit. Je wordt er altijd heel vrolijk van om met Mistica te dansen.

Ook Nikita mocht nog eens haar dansje tonen op de muziek Rolling in the deep van Adele. Hoewel ze zich twee keer even tot het publiek wendde (ze is niet gewoon om door 'vreemde' mensen omringd te zijn tijdens het dansen), heeft Nikita fantastisch goed meegewerkt! Ze was hevig, speels, snel, enthousiast, met het leuke fel kwispelende staartje ... Ze overtrof m'n verwachtingen. Ze moet nog meer wennen aan het optreden op nieuwe plaatsen, maar dit was alvast een hele goede oefening.

 

 

 

 

 

2010

Datum Plaats   Gelegenheid  

Verslagen  

zondag  18 april 2010  Borgerhout Opening hondenweide Verslag
zondag 27 juni 2010 Herk-de-Stad Shetlandpony- en dierendag Verslag
zaterdag 17 juli 2010 Olen EK Dog Frisbee Verslag
zondag 23-25 juli 2010 Luik Golden Dog Trophy Verslag
maandag 2 augustus 2010 De Panne Beestig Geestig Verslag
zaterdag 6 november 2010 Oostende Liefde voor kat en hond  Verslag

 

Verslagen 2010

Zaterdag 6 november 2010     Oostende


Click to enlargeVandaag hebben we een hele speciale demo gegeven. Op uitnodiging van Jacky Lafon hebben we een optreden met onze hondjes verzorgd tijdens de Variétéshow "Liefde voor kat en hond" ten voordele van het dierenasiel "Het Blauwe Kruis van de Kust" in Oostende. Deze vond plaats in het Royal Astrid Hotel. We stonden in voor de speciale verrassingsact. Naast optredens van zangers Wendy Van Wanten, Danny Fabry, Hilde Van Wesepoel, Guillaume Devos en Jacky Lafon, waren er ook leuke sketches met o.a. Jef De Smedt en grappige intermezzo's van Jacky. Ook een jong dansteam liet zijn kunnen zien en de mensen van de zumba brachten ook heel wat sfeer in de zaal. Het was een zeer goed gevulde show met heel wat variatie. We hebben heel wat sympathieke mensen mogen ontmoeten. En we werden nogal verwend! Chapeau voor de knappe organisatie. 

We werden vandaag vergezeld door Lisa, Linda & Luc van The Wet Nose Dancers. Er waren twee shows (namiddag en avond) met telkens een goede 20 minuten Dog Dance 'spektakel'. We zijn SUPERFIER op onze hondjes want ze hebben SCHITTEREND meegewerkt in deze toch wel ongewone en niet al te eenvoudige omstandigheden. De houten vloer was toch nog een beetje glad, maar dat hield hen niet tegen het beste van zichzelf te geven. De zaal zal propvol en de muziek stond heel luid. Dansen op een podium en in de schijnwerpers was een unieke ervaring. 
Met onze quattro-act (met Dolce, Vita, Dalia & Mistica) beten we (Linda & Kristine) de spits af op de muziek van Safri Duo met The Bongo Song. Daarna was het de beurt aan Linda met Eby op de muziek van Alegria. Na de pauze bracht Lisa haar routine met Emmy, daarna Kristine met Dalia op Alors on danse van Stromae en Linda met Gijsje de routine op het heksenlied I put a spell on you
Op een podium, verlicht door verschillende spots en voor een volle zaal met honderden enthousiaste mensen konden we onze routines laten zien. Een heel speciaal gevoel gaf dat! En onze Havanezers hebben werkelijk fantastisch meegewerkt. Kippevel gaf het! De drie uur durende namiddagshow startte om 14.30u. En 's avonds (vanaf 19.30u) werd deze nog eens overgedaan voor opnieuw een volle zaal. De ambiance zat er dik in. Na onze optredens hebben de honden nog met de kinderen gespeeld. 
Zeer laat op de avond keerden we terug naar huis. Moe, maar zeer tevreden over deze geslaagde demo. We zijn blij dat we op deze manier ons steentje hebben kunnen bijdragen voor het dierenasiel in Oostende. 

Video's : 

 

Enkele foto's :

 

 

 

 

Maandag 2 augustus 2010     De Panne


Click to enlarge 

Vandaag hebben we een leuke dag aan het strand van De Panne gehad met al onze Havanezers! Voor een demonstratie met de Dog Dance groep THE WET NOSE DANCERS trokken we naar zee om er ter gelegenheid van de eerste editie van Beestig Geestig een optreden te verzorgen. Tijdens dit event waren heel wat dieren aanwezig zoals honden (Dog Dance), paarden, ezels, een kameel, roofvogels, ganzen, enz. De demonstratie vond plaats 'in de arena', een soort podium (op de dijk) in steen met zitplaatsen errond (met wat fantasie zag je er een mini colosseum in :p). We waren met vele dansertjes en daarom traden we elk met één hond op. De demo duurde 2x een half uur. Alle honden hebben dat schitterend gedaan! Het publiek was zeer enthousiast en klapte mee op het ritme van de muziek. Een prachtig gevoel gaf dat. Linda danste met Havana die wel wat onder de indruk was van al dat volk. Ze danste op L'ombelico del mondo van Jovanotti. Kristine danste met Dalia op Alors on danse van Stromae. Ze heeft schitterend gewerkt! Na de optredens zijn we nog gaan wandelen op het strand en hebben de hondjes ook in het water gespeeld. Wat hadden ze plezier! Omdat we al onze Havanezers hadden meegenomen (Dolce, Vita, Gioia, Havana, Dalia, Hippy, Mistica, Itala, Iliano), ja, 9 in totaal, hadden we heel wat beziens. Het was heel fijn om met hen allemaal nog eens op demo te kunnen gaan. Ze hebben duidelijk genoten van het dagje aan zee en waren nadien natuurlijk heel moe. Ze vielen als een brok in slaap in de auto. We kijken terug op een aangename dag. De weergoden waren ons gelukkig ook goedgezind want het was ideaal strandweer.

Meer foto's Havanezers aan zee : klik

Hippy - Dalia - Vita - Mistica - Dalia - Iliano - Havana - Dolce - Gioia

 

Foto's Dog Dance

Havana & Linda : Jovanotti - L'ombelico del mondo  

Linda & Havana

 

Dalia & Kristine : Stromae - Alors on danse

Kristine & Dalia

 

 

 

 

Zondag 25 juli 2010     Luik


Demonstratie Dog Dance op hondenshow te Luik (Golden Dog Trophy) 
Naar jaarlijkse traditie hebben we samen met andere Dog Dancers twee demonstratiemomenten verzorgd op de hondenshow (Golden Dog Trophy) in Luik. 
We traden op met Mistica, Dalia en Havana. Mistica danste tweemaal op "Pokerface" van Lady GaGa. Dalia danste een keer op "Requiem for a dream" en een keer op "Right Round" van Flo Rida. Havana danste op "L'ombelico del mondo" van Jovanotti.
Ze hebben allen heel goed gewerkt. Hier enkele foto's:

Mistica
Poker Face
Dalia
Requiem for a dream
Havana
L'ombelico del mondo
Dalia
Right Round

 

Mistica & Linda : Lady GaGa - Poker Face


 

Dalia & Kristine : Requiem for a dream (Lord of the rings)


 

Havana & Kristine : Jovanotti - L'ombelico del mondo


 

Dalia & Kristine : Flo Rida - Right Round


 

 

 

 

Zaterdag 17 juli 2010     Olen


Demonstratie Dog Dance op Europees Kampioenschap Dog Frisbee te Olen

Op uitnodiging van onze goede vrienden van de honden frisbee hebben we vandaag een demonstratie Canine Freestyle gegeven met vier van onze Havanezers (Dalia, Gioia, Mistica en Havana) ter gelegenheid van het European Championship Dog Frisbee Skyhoundz® dat plaatsvindt te Olen op 17 en 18 juli

Ondanks het wisselvallige weer, was het toch te warm voor onze rakkers. Ze hebben het beste van zichzelf gegeven, maar de felle zon maakte het niet eenvoudig. 't Was een zeer gezellige dag! Sven en Katrien, jullie hebben deze wedstrijd Dog Frisbee knap georganiseerd! Dikke pluim voor jullie! 

Het was een zeer internationaal publiek. Zo waren er deelnemers aan het kampioenschap uit België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen, Hongarije, enz.

Met Dalia, Mistica en Havana hebben we de gekende routines uitgevoerd. Dalia danste op Requiem for a dream, Mistica op Poker Face van Lady GaGa en Havana op L'ombelico del mondo van Jovanotti. Met Gioia toonden we een nieuwe routine namelijk op de muziek van Stromae met Alors on danse

Dalia
Requiem for a dream
Gioia
Alors on danse
Mistica
Poker Face
Havana
L'ombelico del mondo

 

Dalia & Kristine : Requiem for a dream (Lord of the rings)

 

Gioia & Kristine : Stromae - Alors on danse


 

Mistica & Linda : Lady GaGa - Poker Face

 

Havana & Kristine : Jovanotti - L'ombelico del mondo

 

 


Zondag 27 juni 2010     Herk-de-Stad


Demonstratie Dog Dance op Shetlandpony- en dierendag in Herk-de-Stad

Ondanks de hitte (het was puffen voor mens en dier!) hebben we met THE WET NOSE DANCERS een demonstratie Dog Dancing (Canine Freestyle) gegeven in Herk-de-Stad ter gelegenheid van de Shetlandpony- en dierendag. Net zoals vorig jaar was de felle zon van de partij. Alle honden hebben hun best gedaan. Het was een leuke en ontspannende dag. We namen deel met drie van onze Havanezers: Havana, Mistica en Dalia. Ook Itala en Iliano waren erbij. Het was ook een leuk weerzien met onze vrienden van de Dog Frisbee. 

HavanaMisticaDalia

We hebben op deze gelegenheid ook Havanezervrienden uit Denemarken ontmoet.
Foto's van de Havanese Party (3)

 

Havana & Kristine : Jovanotti - L'ombelico del mondo

 

Mistica & Linda : Lady GaGa - Poker Face

 

Dalia & Kristine : Requiem for a dream (Lord of the rings)

 

 

 

 

Zondag 18 april 2010     Borgerhout


Onze eerste dog dance demonstratie ging dit jaar door in Borgerhout ter ere van de inhuldiging van een hondenweide. Om op dit grasveld te dansen was niet zo vanzelfsprekend. 

Mistica was afgeleid door alle geurtjes. Ze danste met Linda op Poker Face van Lady GaGa.

Voor Itala was het de allereerste keer dat ze optrad. Nog kleiner dan de doorsnee Havanezer en dus een neus nog lager bij de grond... Ze heeft ook wel wat gesnuffeld tijdens het brengen van de routine. Kristine danste met Itala op het liedje "Moi...Lolita" van Alizée (een Franstalig liedje verwijzend naar haar roots). 

Havana heeft heel goed meegewerkt. Ze had veel aandacht. Met Havana danste Kristine op het liedje "Bad Romance" van Lady GaGa. In de voormiddag had ze nog heel goed gewerkt op de Agility training. Ze moet moe geweest zijn, maar heeft toch heel flink meegewerkt. Chapeau!

Mistica & Linda : Lady GaGa - Poker Face

Linda & Mistica     

Itala & Kristine : Alizée - Moi ... Lolita

Helaas geen foto's van Itala.

Havana & Kristine : Lady GaGa - Bad Romance

Kristine & Havana      Smile

   

 

 

 

 

 

 

De bedoeling was door de hoepel springen, niet over ... Havana de Agility Havanezer ...

 

 

 

 

 

2009

Datum Plaats   Gelegenheid  

Verslagen  

vrijdag  1 mei 2009  Sint-Truiden Dierenasiel    
zondag 3 mei 2009 Huizingen Woefdag Verslag
zondag   17 mei 2009 Herstelt  Poedertoren  
zondag   7 juni 2009 Borgloon  Hondenwandeling   
zondag   28 juni 2009 Herk-de-Stad  Shetlandpony- en dierendag  Verslag
vrijdag 

24 juli 2009

Bonheiden  Jeugddienst   
vrij-zat-zon 24-25-26 juli 2009 Luik Golden Dog Trophy   Verslag
zaterdag 1 augustus 2009   Schoten HS de moedige bijters Verslag
zondag 2 augustus 2009   Beervelde Hondsdolle Dag Verslag
zondag 9 augustus 2009  

Sint-Truiden

Rescani (Het Speelhof)  
zaterdag 29 augustus 2009 Ooidonk Deinze THEMA DEMONSTRATIE
Schotse Feesten

Info    
Inschrijvingsformulier
 
zondag 30 november 2009 Hasselt Dag van de hond Verslag
zondag 15 november 2009 Kortrijk Eurodog  

 

Verslagen 2009

Zondag 3 mei 2009 : Woefdag te Huizingen


Ook dit jaar waren we van de partij op de Woefdag te Huizingen samen met THE WET NOSE DANCERS. Ondanks wat regen, was het een aangename dag. Onze Havanezertjes hebben allemaal hun beste pootje voorgezet. Ze hebben fantastisch goed gewerkt. Voor sommigen onder hen was het het allereerste optreden en voor anderen werd een nieuwe routine voor het eerst uitgevoerd. Dolce, Vita, Gioia, Havana, Dalia, Mistica, Hippy & Itala zijn ontzettend braaf geweest! Jullie (samen met Tosca natuurlijk) zijn schatten en zonnetjes in ons leven!!

Gioia op de muziek "Disturbia" van Rihanna

 

Havana op de muziek "When You Touch Me" van Freemasons

 

Dalia op de muziek "When I Grow Up" van The Pussycat Dolls

 

Vita op de muziek van 10.000 BC

 

Dolce op de muziek "Pokerface" van Lady Gaga

 

Mistica op de muziek "Whine Up" van Kat DeLuna

 

Hope (Hippy) op de muziek "Whine Up" van Kat DeLuna (eenmalige act)

 

Itala 

 

Groepsfoto's 

 

 

 

 

28 juni 2009     Demonstratie in Herk-de-Stad 


Havana - Dalia - Itala - Mistica op de huifkarThe Wet Nose Dancers waren vandaag van de partij op de Shetlandpony- en dierendag in Herk-de-Stad. Ondanks de hitte hebben alle honden heel erg goed gewerkt. Iedereen is superfier! Er waren veel toeschouwers en de reacties waren heel positief. Dat is altijd superleuk! Het was een gezellige demo en ook de organisatie was pico bello :).

We namen deel met onze jongere honden nl. Havana, Dalia & Mistica. Itala is mee komen supporteren.

Dank je Diane voor de foto's :)

Mistica met "Right Round" van Flo Rida

Mistica

 

Havana met "When You Touch Me" van Freemasons

Dalia met "When I Grow Up" van The Pussycat Dolls

 

 

 

 

25 juli 2009     Demonstratie in Luik 


Ter gelegenheid van de hondenshow te Luik hebben we met 5 van onze Havanezers (Dolce, Vita, Gioia, Dalia, Mistica) deelgenomen aan de Dog Dance (Canine Freestyle) demonstratie samen met nog andere Dog Dancers. Het was een ontspannende dag. Hoewel we al een tijdje niet meer met de honden geoefend hadden door de reis naar Canada, hebben ze alle 5 de pannen van het dak gedanst. Ze waren fantastisch! We zijn zo fier op hen! 

Dolce met "When You Touch Me" van Freemasons

 

 

Vita met 10.000 BC

 

 

Gioia met "Disturbia" van Rihanna (stukje in het begin van de routine ontbreekt op de video)

 

 

Dalia met "When I Grow Up" van The Pussycat Dolls

 

 

Mistica met "Right Round" van Flo Rida

 

 

 

 

1 augustus 2009     Demonstratie in Schoten 


Vandaag waren we van de partij met 3 van onze Havanezertjes (Havana, Dalia, Mistica) op de hondeschool "de moedige bijters" voor een demonstratie Dog Dance met enkele Pallieters. 

Het zonnetje scheen en de honden hadden er duidelijk zin in. Hoewel het voor sommigen onder hen net iets te warm was, hebben ze het uitstekend gedaan.

Havana op het nummer "When You Touch Me" van Freemasons samen met Linda

Havana & Linda

Dalia op het nummer "When I Grow Up" van The Pussycat Dolls samen met Kristine

Mistica op het nummer "Right Round" van Flo Rida samen met Kristine

Van Dalia en Mistica hebben we (nog) geen foto's. Later volgen er misschien nog.

 

 

 

 

2 augustus 2009     Demonstratie in Beervelde 


Dolce, Dalia, MisticaNaar jaarlijkse gewoonte zijn we ook deze keer afgezakt naar Beervelde om een demonstratie Dog Dance / K9 Freestyle te verzorgen ter gelegenheid van de Hondsdolle Dag samen met de andere leden van THE WET NOSE DANCERS. We namen deel met 3 van onze Havies (Dolce, Dalia & Mistica).

De dag begon echter met heel slecht weer. Regen regen en nog eens regen. De eerste demo in de voormiddag kon niet doorgaan. De honden waren al gauw doorweekt door de regen. Er zat niets anders op dan te schuilen in de gezellige tenten van Linda en Lisa. In de namiddag hebben de honden dan toch hun dansjes kunnen tonen. En ze hebben dat allemaal prachtig gedaan. Het was toch nog een leuke dag met een ontspannen sfeer.

Dolce op het nummer "When You Touch Me" van Freemasons samen met Linda

Dalia op het nummer "When I Grow Up" van The Pussycat Dolls samen met Kristine

Mistica op het nummer "Right Round" van Flo Rida samen met Kristine

 

               Mistica      Dalia          Dolce               Dolce           Dalia        Mistica

Foto's van alle dansertjes Met dank aan Linda & Luc !!!

 

 

 

 

30 augustus 2009     Demonstratie in Hasselt 


Vita & DolceVandaag namen we deel met THE WET NOSE DANCERS aan de demonstratie K9 Freestyle/Dog Dance in Hasselt ter gelegenheid van de "Dag van de hond". Het was een mooie zonnige dag en alle hondjes hebben weer hun beste pootje voorgezet. Dank aan Luc om DJ te spelen.

We namen deel met Dolce & Vita (duo act) op de Schotse doedelzak muziek "Amazing Grace". Dit is een routine speciaal uitgevoerd ter herinnering aan Philippe Goossens, onze papa die op 1 september 10 jaar geleden veel te vroeg is gestorven. We zijn echt heel trots op Dolce en Vita die knap gewerkt hebben. Het zijn geen makkelijke dagen, maar onze honden bieden veel steun en afleiding. We namen ook deel aan de demo met Havana die supergoed en nauwkeurig meewerkte op het liedje "When I Grow Up" van The Pussycat Dolls. Gioia danste nog eens op "Disturbia" van Rihanna. In het begin was ze nog wat verstrooid, maar ze herpakte zich en heeft de rest van de routine mooi uitgevoerd. Ook Mistica heeft twee keer een dansje mogen uitvoeren, de ene keer op het liedje "Just Dance" en de andere keer op "Poker Face" van Lady GaGa. We hebben ook Dalia meegenomen. Ze heeft de andere hondjes aangemoedigd :).

Dolce & Vita op het nummer "Amazing Grace" samen met Kristine


vanwege Kristine, Laura & Linda

 

Gioia op het nummer "Disturbia" van Rihanna samen met Kristine

Havana op het nummer "When I Grow Up" van The Pussycat Dolls samen met Kristine

Mistica op het nummer "Poker Face" (en "Just Dance") van Lady GaGa samen met Linda

 

Groepfoto's 


                     Dalia                   Vita                     Gioia                          Havana                Mistica         Dolce

                                      Dalia                Gioia   Havana             Mistica     Dolce      Vita

 

 

 

 

2008

 

Datum Plaats   Gelegenheid  

Verslagen  

zondag   27 april 2008   Huizingen   Woefdag Verslag
donderdag 1 mei 2008 Sint-Truiden Dierenasiel    
zondag   4 mei 2008   Puurs   Aspuurse feesten    
zaterdag   10 mei 2008   Ranst   Western promotion days    
zaterdag   17 mei 2008   Werkendam (Nl)      
zondag  

8 juni 2008  

Grasheide   Opendeur G.H.V.    
zaterdag 28 juni 2008   Bellewaerde   Dog Day Verslag
vrij-zondag 18-20 juli 2008

Luik  

Golden Dog Trophy   Verslag
zondag 3 augustus 2008   Beervelde   Hondsdolle Dag   Verslag
zondag   17 augustus 2008   Tienen

Dierenasiel  

 
zondag  

14 september 2008  

Peer   Beestig Goed   Verslag
zaterdag   4 oktober 2008  

Duinrell (Nl)  

Pretpark   Verslag
zondag   12 oktober 2008   Neeroeteren Hondenschool    

   

Verslagen 2008

Zondag 27 april 2008: Woefdag te Huizingen


De weergoden waren ons goed gezind want vandaag scheen de zon de hele dag door. Het was een hele leuke, rustige en ontspannende lentedag met veel hondenplezier. Ondanks de hitte (voor het eerst dit jaar) hebben al onze Havanezertjes, maar ook de andere honden van het Wet Nose Dancers team, héél goed meegewerkt.

Havana & Kristine en Laura & Dalia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze pupjes Havana en Dalia dansten voor het eerst op de swingende muziek van Kat DeLuna met “Whine Up”. Ze deden dat schitterend voor de eerste keer. In de namiddag mochten ze hun kunstjes nog eens laten zien, ook toen ging het heel vlot.

 

Gioia & Kristine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gioia heeft ook twee keer opgetreden op het liedje “Destination Calabria” van Alex Gaudino. Tijdens de routine heeft zo ontzettend goed haar best gedaan. Ze bleef maar doorgaan, ook toen haar tong bijna op de grond hing door de hitte. Ze heeft geen een keer geblaft en voerde alle oefeningen vlot uit. Wat een plezier!

 

Dolce & Linda  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat heeft Dolce gegeten die ochtend? Het was dolle pret tijdens de routine! Ze genoot echt van het dansen op “Rise Up” van Yves Larock. Haar snelheid tijdens de routine was opmerkelijk: zo veel zin had ze erin. Ze rende over het veld.

Vita & Kristine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vita heeft nog een keer gedanst op de muziek van Rihanna met “Shut Up & Drive”. Die zonnebril aan het begin van het liedje kon ze wel gebruiken. Het was Vita precies net iets te warm vandaag. Ook het gras rook blijkbaar overheerlijk :p. Daar moest ze soms toch wel eventjes aan snuffelen. Al bij al heeft deze kleine meid heel goed haar best gedaan en danste ze heel gewillig mee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Vandaag hebben we ook heel wat foto’s genomen van de routines en van de honden.
Foto's van alle WET NOSE DANCERS zijn te bekijken via de volgende link:
Dog Dance Demo Woefdag THE WET NOSE DANCERS

 

 

 

 

Demo's 1 mei tot 8 juni


Helaas kunnen wij niet deelnemen aan de demo's met The Wet Nose Dancers tussen 1 mei en 8 juni. Dit is te wijten aan eindwerken en examens.

Wij wensen alle deelnemende dansers heel veel plezier tijdens deze demo's!

 

 

 

 

Zaterdag 28 juni 2008: Dog Day in het Bellewaerde Park


Op deze warme, zonnige dag hebben we heel wat plezier beleefd. Met vier van onze honden - Dolce, Vita, Havana, Dalia - hebben we meegedaan met de demonstratie Doggy Dance ter gelegenheid van de Dog Day in het Bellewaerde Park. Lisa en Linda van The Wet Nose Dancers en nog heel wat andere dansers uit verschillende delen van België waren aanwezig om hun 'kunstjes' te tonen. De omstandigheden waren niet al te eenvoudig. De planken vloer had blijkbaar een speciaal geurtje : o.a. Vita was er door afgeleid. Er lagen ook stukjes glas en plastiek die we gelukkig nog voor de aanvang van de demo hebben kunnen verwijderen.

 

 

 

 

 

Na een uurtje door het park te hebben gewandeld namen we deel aan het eerste uur demo. Vita was nogal traag en loom (moe van de warmte en alle indrukken waarschijnlijk), maar ze voerde wel alle oefeningen uit. Dolce zette echt haar beste pootje voor. De pupjes Havana en Dalia waren zottekes, ze werkten ontzettend goed mee! Schattig! Het was een groot plezier om met hen te 'dansen'.

 

 

 

 

 

 

 

In de namiddag hebben we naar de demonstratie Dogfrisbee gekeken (gegeven door oa. Wet Tails en de K9 Disc Heroes). Knap!!

Nadien hebben we nog enkele uren door het park gewandeld en heel wat foto's genomen. Tot slot hebben we nog een waterattractie meegedaan: die verfrissing was welkom :).

Foto's zijn te bekijken via:
http://picasaweb.google.co.uk/Felici.Animali/FotoSBellewaerde28062008

 

 

 

 

Zondag 20 juli 2008 : Hondenshow te Luik : DD in de erering


Naast onze deelname aan de hondenshow met Havana en Dalia, deden we ook mee met hen en met Dolce en Vita aan de demonstratie Doggy Dance ter gelegenheid van de hondenshow te Luik.

 

Dolce had er héél veel plezier in! Ze werkte ontzettend goed mee! Geen angst, geen stress, geen vermoeide blik,… Alles zat mee vandaag J.

 

Over Vita kan enkel hetzelfde gezegd worden. Wat was het een groot plezier om met haar te dansen!!! Alles verliep zo vloeiend. Ze heeft zelfs voor de eerste keer, op verplaatsing dan (thuis lukt dat bijna altijd) de oefening “dabbe dabbe”  op commando uitgevoerd precies waar het in het liedje pastte!! Bij deze oefening maakt Vita krabbende bewegingen op de grond met haar voor- en/of achterpoten. (Deze beweging hebben we voor het eerst met Tosca, ons Maltezertje, uitgevoerd). Het heeft letterlijk jaren geduurd vooraleer deze beweging op commando én op verplaatsing lukte. Volhouden wordt dus duidelijk beloond!! J. Ik ben megatrots op haar!!!

 

Havana en Dalia waren heel actief (“Eindelijk de show voorbij”, moeten ze gedacht hebben, “nu tijd voor actie!!”), maar tegelijk ook heel afgeleid. De erering waar we in dansten was zo groot en er waren overal wel geurtjes op te sporen. Deze duoact, heel leuk om uit te voeren, maar niet altijd eenvoudig met deze puberende pagadders, is dan wel niet feilloos uitgevoerd, toch was het heel plezierig om te doen. 

 

 

Dolce & Linda ("Raise Up" van Yves Larock)
Vita & Kristine ("Shut Up & Drive" van Rihanna)


Havana & Kristine en Laura & Dalia ("Whine Up" van Kat DeLuna)

 

 

 

 

Zondag 3 augustus 2008 : Hondsdolle dag te Beervelde


Op deze regenachtige zondag waren we nog eens met al onze honden aanwezig op de Hondsdolle dag te Beervelde voor een demonstratie Dog Dance. In de voormiddag hielden we een kleine fotosessie. 

Op het grasperk waar de demo altijd plaatsvindt mocht Gioia de spits afbijten. Omdat ze de laatste tijd nogal met onze voeten speelt, hebben we deze demo voor haar gezien als een oefening. Op het liedje "Run the show" van Kat DeLuna mocht ze haar kunnen nog eens laten zien. We wisten niet wat we konden verwachten. Maar wat heeft ze ongelofelijk goed meegewerkt!!! Ik ben apetrots op die kleine meid. Spijtig dat ze naast het terrein zo vaak blafte, een slechte karaktertrek van haar. Toch was het een hart onder de riem voor ons dat ze de hele tijd aandachtig was tijdens de demo, niet blafte tijdens de routine, luisterde en de oefeningen mooi afwerkte :). Het was een aangename verrassing toen het publiek spontaan begon te applaudisseren tijdens de routine. Super!! 

Dolce en Vita zetten ook een knappe prestatie neer. Wat een schatten zijn zij om mee te dansen :). En ook Havana en Dalia verrasten ons door hun knappe danswerk. Ze gehoorzaamden heel goed en voerden de oefeningen op een speelse en schattige wijze uit :p. Wat is het leuk om met deze pupjes te dansen! Tosca heeft gewoon mogen genieten van dit dagje buiten met de rest van de bonte beestenboel. 

Ook de andere deelnemers aan deze demo hebben het heel knap gedaan. Het publiek was ook ontzettend enthousiast. Spijtig van het minder goede weer, maar het heeft de pret die dag niet minder groot gemaakt.

 

Gioia & Kristine ("Run the show" van Kat DeLuna) Dolce & Linda ("Raise Up" van Yves Larock)
Vita & Kristine ("Shut Up & Drive" van Rihanna)

Havana & Kristine en Laura & Dalia ("Whine Up" van Kat DeLuna)
Tosca

Groepsfoto: Gioia, Dolce, Vita, Tosca, Havana, Dalia

 

 


 

Zondag 14 september 2008 : Beestig Goed te Peer


Op deze zonnige maar winderige dag namen we met Dolce, Vita, Gioia en Havana deel aan de demo te Peer. Ook Hope was van de partij. Ondanks enkele organisatorische problemen ter plaatse was het een leuke demo met een supertoffe groepssfeer.

 

 

 

Vita mocht de spits afbijten. Voor het eerst danste ze op “Drop a little” van Natalia. Zij deed dat schitterend!! J

 

Dolce mocht haar vertrouwde act op het nummer “Rise up” nog eens uitvoeren. Hoewel het terrein niet eenvoudig was (heel ongelijk, hoog gras,…) deed ze dat heel goed. Ze was zo ontspannen! Heel leuk!!

 

Tijdens het tweede demo uurtje heeft Gioia haar kunsten mogen tonen. Dit deed ze op haar gebruikelijke manier: op z’n Gioiaans of zoiets. Bij het starten van de muziek gaf ze een afwezige indruk en liep ze zelfs even van het terrein om Linda dag te gaan zeggen. Uiteindelijk heeft ze nog een groot deel van de oefeningen uitgevoerd, al was de ontgoocheling groot. Gioia kan zoveel beter!

 

Havana mocht vandaag voor de eerste keer een individuele act neerzetten (zonder Dalia zoals in de duoact). We waren allemaal heel benieuwd hoe ze het ervan af zou brengen. Maar wat was ze leuk om mee te werken!! Achteraf kregen we ook heel wat positieve reacties. Super!

 

Tijdens het derde demo moment mocht Gioia het nog eens proberen. Deze keer deed ze het beter. Ze had meer aandacht en ze liep niet weg.

 

Op het einde van de dag hebben we een groepsfoto proberen te nemen. Niet eenvoudig met zoveel hondjes. Op de eerste foto is te zien dat Gioia weer haar gewone gangetje gaat.  

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 4 oktober 2008: Werelddierendag - Pretpark Duinrell

 

Vandaag hebben we samen met de andere leden van THE WET NOSE DANCERS deelgenomen aan een demonstratie Dog Dance in het pretpark te Duinrell (Nederland). Het was een kille en winderige herstdag, maar we hebben ons toch ongelofelijk goed geamuseerd!! Het werd een van de leukste demo's dit jaar. Alle, écht alle, honden hebben hun beste pootje voorgezet, de sfeer was ontspannen en de organisatie was tot in de puntje in orde :). We kijken terug op een héle leuke dag!!

Dalia & LauraVita & KristineOver de hele dag hebben we met z'n allen een 4tal demo's gegeven. Van onze Havanezer bende mocht Dalia als eerste van start gaan. Het was meteen haar debuut: het was de eerste keer dat ze individueel danste (zonder Havana). Op het liedje "When I Grow Up" van The Pussycat Dolls danste ze samen met Laura. Het ging uitstekend!

Vita deed het ook ontzettend goed! Ze had veel aandacht en voerde de oefeningen probleemloos en snel uit!! Zo leuk!!  

 

Havana & LindaDolce & Linda

Havana had er ook duidelijk veel zin in want ze danste de pannen van het dak :p. We zijn trots op haar.

In de late namiddag mocht ook Dolce nog eens haar routine tonen en Vita en Havana toonden nog een tweede keer hun routine.

 

 

 

Vita Havana Dalia Hope Dolce

Tussendoor was er nog even tijd om in het pretpark rond te lopen. Laura en Lotte begaven zich ook in enkele snelle en natte attracties :D.

's Avonds waren we allemaal uitgeteld, maar heel tevreden :).

 

 

 

Klik op om een kleine collage te bekijken.

 

 

 

 

 

Home Back Top Next