Back            

Over ons

 

Over ons

Linda
Linda met Dolce

Kristine
Kristine met ECS Smudge en Havanezer Vita
Laura
Laura met Tosca
Ik ben moeder van twee dochters, Kristine en Laura. Op 1 september 1999 verloor ik mijn echtgenoot Philippe aan de gevolgen van kanker. Van kinds af aan ben ik een grote dierenvriend. Ik ben dan ook vegetariër uit pure dierenliefde net zoals m'n twee dochters. Mijn hobby’s zijn Doggy Dance en voor de kleine dierentuin thuis zorgen.

 

 

 

Meer over ons

Ik ben een 24 jarige studente. Ik ben eveneens vegetariër. Aan de Universiteit Antwerpen heb ik mijn diploma Bachelor in de Taal- en Letterkunde (Frans-Italiaans) behaald en mijn diploma Master in de Taal- en Letterkunde (Frans). Het daaropvolgende academiejaar heb ik ook de Specifieke Lerarenopleiding aan de UA voltooid. Sinds het daaropvolgende academiejaar volg ik Agro- en Biotechnologie op KATHO in Roeselare (via AO of afstandsonderwijs). Al mijn vrije tijd besteed ik aan activiteiten met de dieren (wandelen, spelen, dog dance, agility, canicross, gehoorzaamheid, cursussen volgen,…), aan Ierse dans en aan muziek beluisteren. Een andere passie van me is paardrijden en met paarden bezig zijn. Helaas heb ik daar momenteel niet genoeg tijd voor. Een leven zonder dieren kan ik me niet voorstellen. 

Hallo, ik ben Laura en ik ben 18 jaar oud. Ik ben een dierenvriend en vegetariër. Ik volg les op de muziekschool. Ik heb gitaar gevolgd (akoestische en elektrische gitaar) en volg nu drumlessen. Verder ga ik soms paardrijden.

 

 

Over onze honden (i cani felici)

Maltezer Tosca
Maltezer Tosca

In 2001 hebben we besloten een hondje in huis te nemen. Na veel nadenken over welk ras we zouden nemen, kozen we voor een Maltezer. We noemden haar Tosca. 

Havanezer DolceHavanezer Dolce
Na op een hondententoonstelling voor de eerste keer kennis gemaakt te hebben met de Havanezer waren we meteen verkocht. In 2004 kochten we onze eerste Havanezer, Dolce. 

Havanezer Vita
Havanezer Vita
In 2005 is ons derde hondje Vita, ook een Havanezer, in huis gekomen. Ze is familie van Dolce.

Havanezer Gioia
Havanezer Gioia
Gioia is ons derde Havanezertje. Sinds 2007 woont ze bij ons. We zijn echt wel zot van dit ras!
 Havanezer Dalia
Choco Havanezer Dalia
En 2007/8  kwamen er nog twee Havanezers bij met een speciaal kenmerk; ze dragen allebei het chocoladebruine gen. Chocolade Havanezers dus. Dalia heeft een crème vacht met chocolade tippings en heeft het bruine pigment (op neus, lippen, voetzooltjes, oogleden).
Havanezer HavanaChocolade Havanezer Havana
En
Havana heeft naast het bruine pigment ook een chocolade kleurige vacht. Ze heeft ook tan points.
Havanezer Hippy
Havanezer Hippy
In augustus 2008 adopteerden we Hija-Hope (kortweg Hope of Hippy), een heel klein lief Havanezertje van bijna vier maanden. Ze is tevens draagster van het chocoladekleurige pigment.
Havanezer Mistica
Havanezer Mistica
In december 2008 is er nog een chocoladebruine Havanezer met tan points overgekomen uit Canada. Mistica ontpopte zich meteen tot een ongelofelijk schattig en leergierig hondje.  

 

Havanezer Itala

Itala is in april 2009 bij ons komen wonen. Ze is een heel klein en fijn zwart Havanezertje. Ze heeft een acajou gloed over haar vacht. Dat komt omdat haar vader chocoladekleurig is en zij het bruine gen overgeërfd heeft. Ze draagt dus het bruine gen. 
Havanezer Iliano

In oktober 2009 beviel Havana van een chocoladebruin reutje. We hebben hem Iliano del Paradiso di Cani genoemd. Het was een onvergetelijke ervaring! Iliano is de eerste reu in onze hondenroedel. Hij is een grote bruine knuffelbeer. 
Engelse Cocker Spaniel NikitaNikita 16.01.2011
In november 2010 hebben we Nikita, een Engelse Cocker Spaniel, in ons gezin verwelkomd. Ze is geboren op 19 september 2010.
Havanezer Quenna

24 oktober 2010 werd Quenna geboren. In december hebben we haar verwelkomd. Ze is Chocolate Parti van kleur en heeft een heel zacht karakter.
Havanezer Tiziano

In december 2010 beviel Havana van 5 pupjes. Je Tiziano del Paradiso di Cani werd als eerste geboren en is het enige reutje. Hij is chocolate irish pied van kleur. Hij woont bij z'n nieuwe baasje, maar komt nog regelmatig bij ons logeren.  
Havanezer Lucca

In december 2010 beviel Havana van 5 pupjes. Jolie Lucca del Paradiso di Cani werd als tweede geboren. Ze is een chocoladebruin teefje, gelijkend op Iliano. Ze is superlief. 
Havanezer Emilia

In december 2010 beviel Havana van 5 pupjes. J'Emilia del Paradiso di Cani werd als derde geboren. Ze is sable parti van kleur en heeft het bruine pigment. Ze klimt over alle hekjes en wilt altijd in de buurt zijn.
Havanezer Jolie

In december 2010 beviel Havana van 5 pupjes. J'Emilia del Paradiso di Cani werd als vierde geboren. Ze is sable van kleur en heeft het bruine pigment. Ze probeert ook door de smalste pleten heen te kruipen om ook altijd bij ons in de buurt te zijn. Ze is heel vrolijk en aanhankelijk.
Havanezer Dafne

In december 2010 beviel Havana van 5 pupjes. J'Emilia del Paradiso di Cani werd als vijfde en laatste geboren. Ze is chocolate irish pied van kleur. Ze is superaanhankelijk en is dol op knuffelen. Ze kan ook deugnietstreken uithalen.

 

 

Copyright © 2008-2012 Felici Animali. All rights reserved.
Website & layout by Kristine Goossens


Top

Home  Back  Next E-mail