Wie zijn wij? Update 04/04/2013  

Welkom op onze website over onze Engelse Cocker Spaniel Nikita

 

NikitaDit deel van de website is gewijd aan de Engelse Cocker Spaniel. In 2010 hebben we onze eerste Cocker Spaniel in ons gezin verwelkomd.

Engelse Cockers hebben wij altijd mooie honden gevonden. We hebben ook enkele mooie jeugdherinneringen aan dit ras. Ons eerste eigen hondje werd echter een Maltezer, ons lieve Tosca. Daarna zijn we helemaal bezweken voor de Havanezer, een fantastisch ras. Ondertussen hebben we meerdere Havanezers. Meer informatie over de Havanezer in het algemeen en over onze Havanezers is terug te vinden op het ander deel van onze website namelijk onder Havanezers « del Paradiso di Cani ». Met hen doen we allerlei activiteiten. Daar kan je meer over lezen onder het deel « Felici Animali ». Dit is de Italiaanse naam voor "gelukkig dieren". Er is ook informatie terug te vinden over onze andere dieren. We doen er alles aan om hen zo gelukkig mogelijk te maken, maar onze droom is dat alle dieren dat kunnen zijn. Dit deel van de website gaat dus over de Engelse Cocker Spaniel.

SmudgeIn 2009 zijn we per toeval in contact gekomen met mensen die enkele prachtige Cockers hebben. Toen we hen in levende lijve ontmoetten smolten we helemaal weg voor hun blik. Hun karakter was ook fantastisch. We zijn toen meer opzoekwerk gaan verrichten over dit ras. Ook de grote kleurenvariėteit sprak ons enorm aan. We zijn altijd al grote liefhebbers geweest van de bruine (chocolade of lever) kleur in elk hondenras. Dit was de eerste keer dat we dus ook leverkleurige Cockers in het echt zagen. Prachtig zijn ze!

We hopen dat we met dit deel van onze site informatie kunnen verschaffen over onze Engelse Cocker Spaniel en over de Engelse Cocker in het algemeen en dat we eventueel in contact kunnen komen met andere Cocker Spaniel liefhebbers.

Wij zijn een familie uit Belgiė uit de provincie Antwerpen (Borsbeek). Wij zijn grote dierenvrienden en een groot deel van onze tijd is gewijd aan allerlei activiteiten rond onze dieren en dieren in het algemeen.

Neem gerust een kijkje op onze site!

Dit is ons e-mailadres:
felicianimali@hotmail.com

Ons fotoalbum kan je raadplegen op:
http://picasaweb.google.com/Felici.Animali

Wens je een berichtje achter te laten in ons gastenboek kan je dat altijd doen via de link:
http://www.gastenboek.be/gb.php?id=9056

Vele groetjes,
Linda Van den Broecke
Kristine & Laura Goossens
& i nostri Felici
Animali

 

Wie zijn wij?

 

 

 

Copyright © 2008-2012 Felici Animali. All rights reserved.
Website & layout by Kristine Goossens


Top

Home  Back  Next E-mail